Onze blogs

Rue de surène
 • Eindelijk Parijs...

  Op Paasmorgen hebben we een vroege TGV naar Parijs genomen... Na al die weken hard werken in La Cantine was er eindelijk een beetje vakantie! Twee volle dagen Parijs. Heerlijk!
  Gelukkig zijn onze kindjes uit het paaseieren rapen gegroeid en konden we ze zonder probleem achterlaten in respectievelijk Kortrijk en Antwerpen.
  Dank zij de tips van de familie Vieren - zij staan ons steeds bij als het Parijs betreft - hadden we een leuk hotel in le 9ième. Hotel Paradis is klein, gezellig én wat belangrijk is... op wandelafstand van al de buurten waar we graag rondlopen.
  Omdat het nog zó koud was vroeg op de morgen beslisten we om eerst ter plaatse een lekker ontbijtje te nemen met hete koffie en warme toast.


Meer blogberichten

Ms AprilFish
 • Three Day Trip #citytripping

  De eerste week van de Paasvakantie hadden Jeroen en ik vakantie. We wilden heel graag even naar Parijs gaan, maar de staking van de TGV gooide roet in het eten. We besloten dan maar een ander buurland te bezoeken en planden drie dagen in.

  We startten onze trip richting Breda. Ik had het stadje lang geleden in mijn tienerjaren al eens bezocht, maar kon me er niks van herinneren. We hadden nog een beetje regen bij het aankomen, maar dat kon onze mood niet deren.

  Lunchen deden we "in Kannen en Kruiken". Een hip adresje dat ik via instagram hotspots in Breda vond. De lunch was zeker niet slecht, maar het was ook geen hoogvlieger... Ik vond het er gezellig zitten, maar voor het eten zou ik er niet meteen terug gaan. 
  Na de lunch liepen we de winkelstraat in. Breda is een beetje zoals Kortrijk, niet te groot, leuke gezellige straatjes en pleintjes. En tal van koffiebars! Ze hebben ook een winkelcentrum, de Barones, in het midden van de stad. Met de regenval, liepen we daar even binnen en dronken we een cappuccino. 
  lees meer

Meer blogberichten

Rue de surène
 • No items.

Meer blogberichten

Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.