Onze blogs

Rue de surène
 • Eindelijk aan de spirelli...

  Ondanks het feit dat ik al een massa spirelli's verkocht heb in de winkel had ik er tot nog toe zélf geen in gebruik. Jullie weten onderhand al wel dat ik absoluut géén fan ben van allerlei stomme cooking tools die alleen maar zorgen voor meer clutter in je keukenkasten en schuiven. Maar nu ben ik toch gezwicht voor de spirelli...
  Vandaag dus een proefstukje. Met dé groente die wel geboren lijkt voor de spirelli... de courgette! Vroeger werd een courgette eerder als soepgroente beschouwd en had absoluut niet zo'n hippe status als nu. Samen met de avocado en de boerenkool/kale is de courgette momenteel een van de meest geïnstagramde en populairste groente geworden.
  Nu heb ik altijd wel graag courgetten gegeten, vooral geroosterd omdat ze dan hélemaal van smaak veranderen. Van flauw en flets naar lekker umami! Natuurlijk moet je eerst de boel degelijk kruiden.Meer blogberichten

Ms AprilFish
 • Jewellery Sale #blogsale

  Zoals beloofd deel twee van de blogsale! Deze keer pak ik uit met juwelen. Jullie kennen het reglement wellicht al :) Wie het eerst mailt naar contact@msaprilfish.com heeft de eerste kans op het gewenste item.

  Zodra je een bevestigingsmail terug krijgt, ben je zeker van je item. Ik neem de verzendingskosten volledig voor mijn rekening!

  Alle items zijn authentiek en door mezelf aangekocht in het verleden. De juwelen werden ontsmet, zijn in heel goede staat en worden met zorg ingepakt.

  Happy shopping!!


  1. REMINISCENCE OWL - ORIGINELE PRIJS € 179,00 - SALEPRIJS € 50,00

Meer blogberichten

Rue de surène
 • No items.

Meer blogberichten

Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.