Onze blogs

Rue de surène
 • Mijn nieuwste aanwinst...

  In onze Bioplanet verkopen ze meer dan food. Ze hebben er ook een klein assortiment boeken.
  En laat dat nu precies mijn zwak zijn... mijn persoonlijke Achillespees.
  Meestal ben ik nogal flink en weersta de aandrang.  Ik negeer straal het rek en rij koelbloedig door naar de kassa. Maar deze week moest ik even wachten - Coronarij - en héél, héél toevallig viel mijn oog op dit schitterende boek.


  Wow, wat een prachtige vormgeving! Ik nam het even in mijn handen om over de kaft te strelen... verzonken gouddruk! Heerlijk. Bovendien ook nog best een boeiend onderwerp...
  Ik heb al wel eens een boek over de darmflora gekocht maar dat heb ik onmiddellijk weggegooid.
  't Was een lelijk ding op slecht papier gedrukt. En de tekening op de omslag van een stel darmen in giftige kleuren droeg ook niet bij tot het leesplezier. En als de vorm niet voldoet heb ik moeite met de inhoud.
  lees meer

Meer blogberichten

Ms AprilFish
 • 5 creative tips to keep busy during Corona #stayhome

  Het is zover, ik ben er terug, de hele Corona heisa zorgt voor veel tijd... Tijd dus om weer wat te bloggen! Ik hield me de afgelopen weken bezig met de serieuze lenteschoonmaak - zoals zovelen onder ons wellicht. Ook de kleerkasten werden eens uitgemest, de planten verpot, de tuin op orde gebracht, de ramen gelapt... You name it, I've done it!

  De eerste weken is het #stayhome gegeven een ontdekking. Aperitieven om twaalf uur met mijn snoet in de zon op zaterdag in mijn eigen tuin. Whut, is this really happening? En wat schrijf ik, op zaterdag?!? Zeg maar elke dag... Ja de eerste weken vloeide de alcohol wat sneller én vroeger dan anders. We moesten ons aanpassen aan de quarantaine hé :)

  Maar na die twee weken begint dat ook maar te vervelen en dan wil je toch wel iets anders doen met je dagen, in plaats van half tipsy in de zon liggen en elke pagina van je boek drie keer te moeten lezen omdat de drank je parten speelt...

  Vandaag wil ik jullie 5 creatieve tips even meegeven om je bezig te houden in de #stayhome periode. Een blogpost voor de artistieken onder ons, maar misschien ook om de iets-minder-creativelingen een uitdaging te geven.

Meer blogberichten

Rue de surène
 • No items.

Meer blogberichten

Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.