De familie

Wie is wie?

Lieve, Sofie en Koen Byttebier verpersoonlijken dagelijks de spirit van het familiebedrijf. Bruno is de outsider die zijn ervaring op informele manier ten dienste stelt van zijn zus en ouders. Het zijn 4 karakters die mekaar met de nodige zin voor humor aanvullen en die u graag als centrale gast verwelkomen.

De 4e generatie

Lieve en Koen leerden elkaar kennen in Antwerpen als student.
Hun kinderen Sofie en Bruno maken deel uit van de 4de generatie.
Reeds tijdens hun studententijd werden ze nauw betrokken bij aankoopbeleid en assortimentsvernieuwing.


Koen

FacebookLinkedInTwitter

Economist van opleiding, geboeid door design, stadsontwikkeling en retail, met passie voor duurlopen, folie voor de sociale media én voor Kortrijk.

Lieve

FacebookBloggerTwitter

Afkomstig uit Mol, kunsthistorica van vorming, een echte boekenworm, met vuur voor koken, wat goed van pas komt bij assortimentsbepaling en klantenadvies.  Lieve schrijft een blog voor foodies en die kan je boven de foto aanklikken.

Sofie

FacebookBloggerTwitter

Gestudeerd voor hotel- en eventmanager, gedreven blogger over make-up & fashion (aanklikbaar boven de foto). Sofie is bij Byttebier de specialiste voor huwelijkslijsten en modejuwelen.

Bruno

FacebookWordPressTwitter

Actief bij Lab 9 stores te Kortrijk maar in zijn vrije tijd de ICT-EHBO van Byttebier en het privaat nieuwskanaal, amateurfotograaf en intussen ook berucht op Twitter.